Konst

Min konst

Jag är autodidakt, dvs självlärd inom måleri, har gått många kurser (både fysiska och på webben) där jag tagit till mig kunskap och gjort det till min egen.

De senaste åren har jag upptäckt PanPastel/ Mix Media, jag älskar känslan av att måla med svampen som är den stora penseln och applikatorn som är penseln för detaljer. Tekniken påminner om att använda makeup, verktygen är densamma och färgen ligger i kakor med torrt pigment. För att få till de små detaljerna använder jag pastellpennor, markers och tuschpennor.
Inspirationen får jag från naturen, inte alltid det självklara vackra. Jag tycker det skapar en intressant känsla med en vissnad ros eller blomma, att livet är flyktigt och att det är något vackert i det.

Känslan när jag målar med akryl är intuitiv, jag använder de stora dragen och målar mer efter känslan och får sedan se vart tavlan tar mig. Ett spännande sätt att utforska mitt inre sinne, att ta bort prestationskraven som ibland sitter och pickar på min axel.

Galleri

I mitt Fine Art Galleri hittar du några av mina original målningar som posters, bilder, konstkort och tryckta t-shirts.

Kurs 2

Lorem ipsum dolor sit amet, id clita insolens quaerendum mel, vituperata omittantur per ex. Dicam libris quaestio ne sea, ex mentitum vivendum cum. Eu postea offendit nec. Brute dicit at has, an est quis minimum. Sea sale erant exerci te. Eu constituam scriptorem pri, diceret invidunt usu at, eirmod alienum eu qui.

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.